Jeugdkapel

Gelijktijdig met de kerkdienst op zondagmorgen komen jongeren apart bijeen. In iedere bijeenkomst komt een (actueel) onderwerp aan de orde. De collecte is bestemd voor het jeugdwerk. Tijdens de viering drinken we wat met elkaar. De data worden vermeld in het kerkblad en op de website www.vredeskerk-nijkerk.nl.  Ook hangen er datalijsten op 3 verschillende prikborden in het kerkgebouw. De jongeren zelf worden geïnformeerd per mail en via de groepsapp.

Voor het seizoen 2018-2019 bestaat de leiding uit: Linda Geurts, Dick Lanenga, Jolanda & Martin Michielsen en Ilvy van Poolen.

Doel: Jongeren bij de kerk betrekken door tijdens de dienst met jongeren te discussiëren en samen te bidden
Leeftijd: Jongeren van de middelbare school (12 t/m 17 jaar)
Plaats: Vredeshoek
Aantal: Ongeveer 1 maal per 2 weken