Ledenadministratie / kerkelijk bureau

Iedere organisatie functioneert optimaal met een goede ledenadministratie. Bereikbaarheid en goede communicatie zijn van groot belang. Daarom wordt er op ons kerkelijk bureau veel aandacht aan besteed. Wij kunnen daarbij niet zonder uw medewerking. Daarom ons dringende verzoek:

Zodra zich wijzigingen in uw persoonlijke situatie voordoen, zoals huwelijk, echtscheiding, geboorte of overlijden of wijziging van adres verzoeken wij u dringend dit door te geven aan het kerkelijk bureau:

Mevr. P.C. Reijnen (Ellen), Van Reenenpark 23, 3862 CB, ) 2454694, E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., bereikbaar op maandag en dinsdag van 10.00-15.30 en donderdagavond van 19.00-20.30 uur.

Tegenwoordig is het gebruik van e-mailadressen gemeengoed geworden. In feite heeft het e-mailadres het postadres goeddeels vervangen. Wij moeten als Vredeskerk zorgen dat wij niet achteropraken en bouwen met voortvarendheid aan ons e-mailbestand.

Ook hier kunnen wij niet zonder uw hulp en daarom (alweer) een dringend beroep:
Wilt u ons uw e-mailadres opgeven? Daarvoor gaat u naar onze website: www.vredeskerk-nijkerk.nl. Klik op “Contact - Aanmelden/contact.” Klik vervolgens op “Mijn e-mail” en vul uw e-mailadres in. Vervolgens klikt u op “verzenden”.
Hartelijk dank! Vanaf nu bent u voor uw Vredeskerk ook per e-mail bereikbaar.

Vanzelfsprekend respecteren wij de privacyregels en wordt uw adres uitsluitend gebruikt voor schriftelijk verkeer tussen u en de Vredeskerkorganisatie. Wij zullen uiteraard uw gegevens nooit direct aan derden verstrekken.