Startzondag 2021

Thema: “Van U is de toekomst”

Op zondag 12 september hopen we met elkaar weer een Startzondag te mogen vieren!

Daarbij bieden we (binnen de beperkte mogelijkheden van dit moment vanwege corona) hopelijk toch een waardevol programma, voor zoveel mogelijk leden. Bijzonder is dat er tegelijkertijd een binnen- en een buitenactiviteit wordt aangeboden. Jullie kunnen kiezen:

Voor een van beide activiteiten kun je je vanaf 2 september aanmelden via de website. We vragen je om je voor 8 september op te geven. Dan kunnen we bij onze voorbereidingen rekening houden met het aantal deelnemers. De inschrijving sluit zoals gebruikelijk zaterdag 11 september om 12.00 uur.

Helaas is er geen mogelijkheid om alle leden op een veilige manier bij elkaar te laten komen. De dienst is thuis te bekijken via de stream. We nemen ons voor om, zodra de 1,5 meter maatregel opgeheven wordt en we weer kunnen zingen in de kerk, een feestelijke gemeentezondag te organiseren voor iedereen, met “alles d’rop en d’r an”!

Na de dienst is er buiten koffiedrinken. Er worden verschillende “terrassen” ingericht rondom de kerk. Een zit-of sta-plaats wordt aangewezen, waarna koffie, thee en zelfgebakken lekkers naar de tafel toegebracht wordt. We hopen natuurlijk dat jullie weer willen bakken! We vragen jullie om iets te bakken dat gemakkelijk uit te delen is (bijv. plaatkoek) en dat voorgesneden aan te leveren. Wil je je daarvoor aanmelden bij Aafke Komduur (tel. 2458527)?

Gezinnen met kinderen kunnen terecht in de tuin. Daar kunnen de kinderen:

Bij terugkomst drinkt de wandelgroep koffie op een eigen terras (tuinkant).

Gedurende de dag houden we ons aan de maatregelen (en we zien daarop toe): de gezondheidscheck, 1,5 meter afstand onderling, handhygiëne, op een plek blijven. 
Na de koffie is de Startzondag afgelopen. Laten we hopen op mooi weer!