Bijwonen kerkdiensten

Kerkdiensten voor 30 personen

De komende periode kunnen de kerkdiensten door 30 gemeenteleden bijgewoond worden.
Wij vragen u om een mondkapje te dragen bij het binnengaan en verlaten van de kerk. Het mondkapje mag af als u op uw zitplaats zit.

Kindernevendienst is weer begonnen Zij starten net als anders in de kerk en komen ook weer terug in de kerk. De kinderen moeten apart aangemeld worden via de button "inschrijven Kindernevendienst".
Jeugdkapel  start om 10.00 uur in de eigen ruimte. Vooraf aanmelden via de button "inschrijven Jeugdkapel". Ingang en uitgang via de kerktuin en trap van de nooduitgang
De kinderen voor de kinderoppas ook apart aanmelden. Kinderen kunnen door 1 ouder via de zaleningang gebracht worden.
Opgeven voor de volgende zondag kan via de inschrijffbuttons hieronder,
vanaf maandagochtend 08.00 uur tot zaterdagmiddag 12.00 uur.

Telefonisch bij het kerkelijk bureau 033-2454694.
op maandag t/m vrijdag tussen 10.00 en 18.00 uur
Kinderen voor de kinderoppas, kindernevendienst en jeugdkapel moeten apart opgegeven worden.

Voor het bijwonen van een kerkdienst is iedereen van harte welkom.

(let op: online inschrijven via onderstaande knoppen kan pas vanaf maandagochtend 8.00 uur)

button kinderoppas

Er wordt gewerkt met 2 toegangstijden.

U kunt inschrijven bij de dienst met de aankomsttijd van uw keuze:

Tijdslot 1: 09.30-09.40 uur
Tijdslot 2: 09.45-09.55 uur.
U wordt verzocht op die tijd aanwezig te zijn.
U dient zich te houden aan de instructies van de kerkenraad en koster.
klik hier voor de instructies

Ondanks deze ingrijpende maatregelen hopen wij de kerkdiensten verantwoord te kunnen laten plaatsvinden.