Predikanten

ZWO nieuws
Nijkerks Diakonaal Beraad

Juni

De inhoud van de busjes bij de uitgang is deze maand bestemd voor het werk van Stichting Bootvluchteling.
Zij werken in kamp Moria op het Griekse eiland Lesbos.
Nog steeds komen daar dagelijks vluchtelingen aan in gammele bootjes na een verschrikkelijke reis.
Stichting Bootvluchteling krijgt geen subsidies en is volkomen afhankelijk van
giften. In het kamp proberen ze mensen medische en psychische hulp te bieden.
Voor de kinderen wordt elke dag een soort school georganiseerd met behulp van vrijwilligers binnen en buiten het kamp.

VERSLAG VAKANTIEPROJECT 2015

Namens de kinderen die hebben mee gedaan aan het vakantieproject wil ik u heel hartelijk danken.
We hebben elke donderdag in de zomervakantie een activiteit georganiseerd voor de kinderen van de minima, waaronder de kinderen van de voedselbank.
We hebben geknutseld, poffertjes gegeten, gezwommen, springkussen, speurtocht en zijn met de bus naar de Julianatoren geweest.
De 10 tot 12 jarigen zijn met de auto naar Walibi geweest.
Zoals u ziet veel variatie. Er deden gemiddeld 40 kinderen mee per activiteit.
We hebben leuke en gezellige dagen gehad. Blijde gezichten bij de kinderen en ouders. Leuk om te zien dat er vriendschappen opbloeien. Kinderen die ook op de andere dagen elkaar opzoeken. De laatste dag hebben we afgesloten met een barbecue.
Hier waren ook de ouders voor uitgenodigd. Gezellig.

Naast de bijdragen van een aantal kerken, waren ook bedrijven bereid om ons te sponsoren.

Namens de kinderen, bedankt voor uw bijdragen.

Samen met de vrijwilligers kunnen we terugkijken op een goede zomervakantie.

Gezien Schoo

Op naar de zomer van 2016.