Kampeerweekend / VJD

Al enkele jaren werd de Vredeskerk jeugddag (VJD) gehouden waar veel animo voor is. Afgelopen jaar is er op initiatief van een aantal jongeren samen met enthousiaste vrijwilligers een kampeerweekend georganiseerd. We hebben met 17 jongeren een fantastisch weekend gehad met sport, spel, bowlen, bbq, kampvuur en op zondag een jeugdkapel. In juni 2019 zullen we bij voldoende animo (minimaal 12 deelnemers) weer een kampeerweekend organiseren.
Bij te weinig deelnemers zullen we net als voorgaande jaren op een zaterdag de jeugddag organiseren.

(Gedurende die dag zijn er diverse activiteiten, een jeugdkapel, lunch, middagactiviteit en in de avond kijken we een film in de Vredeshoek.)

Ontmoeting en ontspanning staan bij beide activiteiten centraal.

De jongeren worden voor deze dag uitgenodigd middels een mail, het kerkblad en sociale media.

Doel: Jongeren een gezellige dag/dagen bezorgen en het groepsgevoel bevorderen
Leeftijd: Jongeren van 11 t/m 17 jaar (vanaf groep 8)
Plaats: Start en finish bij de Vredeskerk / in de Vredeshoek
Aantal: 1 keer per jaar