Gesprekscafé Bij-1

Graag nodigen we jullie uit om met ons deel te nemen aan een nieuw seizoen van Gesprekscafé Bij-1.

Dit is een activiteit die sinds januari 2016 bestaat:

• waar we elkaar -naast de zondagviering- kunnen ontmoeten
  • waarbij we leren met en van elkaar
  • waarbij we op zoek gaan naar wat ons bindt

Hoe doen we dat?
We starten met koffie, gaan met elkaar in gesprek aan de hand van een boek of thema en sluiten informeel af met een hapje en een drankje.
Er is geen officiële inleider. De avond wordt voorbereid door een of twee leden van de kring, om het gesprek wat te kunnen leiden. Gewoon meeluisteren mag ook.

Voor wie?
Voor iedereen die ernaar uitziet elkaar te spreken, van elkaar te leren en samen op te trekken. Je vindt het leuk om je in thema’s rond het geloof te verdiepen, maar je hoeft niet “belezen” te zijn. Jong (ca 18+) en oud is welkom.

Wanneer?
Op vrijdagavond, 20.00 uur, in een van de zalen van de Vredeskerk. Er zijn 3 avonden voor en 3 avonden na de kerst.

Wat gaan we doen?
We zijn van plan ons in seizoen 2017-2018 bezig te gaan houden met het boek “Liberaal christendom”. In deze bundel schetst een groep predikanten en theologen de contouren van een liberale omgang met God, godsdienst en geloof. Benodigde informatie krijg je via de mail als je je aangemeld hebt.

Hoe meld ik me aan?
Je kunt je aanmelden via onderstaand emailadres.
Als je meer informatie wil, kun je altijd een van ons aanschieten, of je vragen mailen.
Neem de uitdaging aan en geef samen met ons dit ‘anders kerk zijn’ vorm!

Ben Hiemstra, Elizabeth Leerink, Aart Jon Schimmel, Akke Tolsma en Wilma van Vulpen: