liturgie tijdens kerkdiensten

Vanaf heden vragen wij u zelf een liedboek mee te nemen naar de kerkdiensten.

Bij de ingang kunt u een Orde van Dienst meenemen. De liederen staan zoals altijd op het liedbord.

Er worden nog geen liedboeken vanuit de kerk uitgeleend.

Op deze manier willen we papier en drukkosten beperken.

Fotoverslag Klimbos Garderen

"Heel gezellig en leuk met z'n allen", "Leuk, vaker doen!", "Vermoeiend, maar erg gezellig" en "Spannend en leuk!". Zomaar een aantal reacties van de 10 deelnemers aan de jeugdactiviteit van onze kerk op zondag 27 juni 2021. Met auto's en vier begeleiders vertrokken we 's middags naar Klimbos Garderen, om daar 2,5 uur op grote hoogte te klimmen en te tokkelen. Er moesten best wat angsten overwonnen worden, maar met hulp en coaching van anderen ging dat prima! Na afloop konden we met elkaar naar de 1e helft van de wedstrijd Nederland - Tsjechië kijken op een groot scherm in de Mattheüszaal, uiteraard met een bord patat en een snack erbij. We kijken terug op een geslaagde activiteit. Pieter Huiser nam ook actief deel en maakte een uitgebreid fotoverslag. Veel kijkplezier!

Foto's Doopdienst 23/5/2021 & Afscheid KND 27/06/2021

Op zondag 23 mei 2021 werden Sepp Jaimé Westerhof en Zoë Nore Isabel van den Heuvel gedoopt. Op zondag 27 juni 2021 namen Esmée, David, Florian, Derek en Joost afscheid van de Kindernevendienst. Huisfotograaf Gerrit van de Veen was hierbij aanwezig en maakte bijgaand fotoverslag van beide diensten. Klik hier voor het fotoverslag (of klik op onderstaande foto).