kerkdiensten bijwonen

Onze kerkdiensten kunnen bijgewoond worden door 30 personen. Kinderen onder 12 jaar worden hierbij niet meegeteld.

Het blijft noodzakelijk dat u zich opgeeft via de inmiddels bekende inschrijfpagina.

We vragen u in overweging te nemen om een mondkapje te dragen als u de kerk binnenkomt. Eenmaal op uw zitplaats mag het mondkapje af. Bij het verlaten van de kerk graag weer opzetten.

Jeugdkapel, kindernevendienst en kinderoppas blijven op de gewone manier doorgaan. Wel even opgeven van te voren.

Foto's bevestigingsdienst zondag 4 oktober 2020

Tijdens de eredienst op zondag 4 oktober 2020 is Jan van de Veen bevestigd als ouderling kerkrentmeester van onze gemeente. Tevens werd afscheid genomen van Ina Versluis-Bijl als ouderling. Gerrit van de Veen was aanwezig met zijn fotocamera en maakte een aantal foto's tijdens deze dienst. Klik op onderstaande foto (of hier) om direct naar het fotoverslag te gaan!

Fotoverslag Startzondag 2020

Op zondag 13 september 2020 vond de startzondag met het thema 'Het Goede Leven' plaats in onze kerk. In een geheel andere opzet, met koffie/thee in de kerkbanken en Iris Heijnen, die als live-reporter verslag deed vanuit de diverse zalen.
Ook werd muzikale medewerking verleend door een aantal gemeenteleden. Huisfotograaf Gerrit van de Veen was aanwezig en maakte een uitgebreid fotoverslag van deze startzondag. Ook Anita de Raad maakte foto's tijdens de Kindernevendienst. Veel kijkplezier! De dienst is terug te kijken via deze link!