Foto's van kinderoppas in nieuwe ruimte

De voormalige ruimte voor de kinderoppas wordt op dit moment aangepakt, zodat de huidige keuken uitgebreid kan worden. Op zondag 14 april 2019 zijn er foto's gemaakt door Gerrit van de Veen van de nieuwe ruimte. Deze foto's zijn te bekijken via het fotoboek of door op de foto te klikken!

2019 4 14 kinderoppasgerrit van de veen 1

Fotoverslag Palmpasen 2019

Op zondag 14 april 2019 was het Palmpasen. Tijdens de kindernevendienst hebben 24 kinderen een Palmpasenstok gemaakt. Vervolgens liepen de kinderen met de leiding van de Kindernevendienst door de kerk, begeleid door samenzang van gemeente en cantorij. Klik hier of op de foto om het fotoverslag te bekijken (met dank aan Gerrit van de Veen).

2019 4 14palmpasengerrit van de veen 24

Paaskaars 2019

U kunt uw huispaaskaars weer bestellen.

Op de tafel in de hal van de kerk ligt de poster met voorbeelden. U kunt op deze poster aangeven welke kaars u wilt ontvangen.
Bestellen kan tot en met zondag 31 maart.