Fotoverslag musical Ruth online beschikbaar

Na maandenlang repeteren vonden op zaterdag 7 en zondag 8 oktober 2023 de uitvoeringen plaats van de musical Ruth. De cantorij van onze kerk voerde de musical van Gerard van Midden en Gerard van Amstel in dit weekend drie keer op. Op het toneel, maar ook achter de schermen werkten veel gemeenteleden mee aan deze productie. Gerrit van de Veen was ook aanwezig en maakte een uitgebreid fotoverslag van de musical Ruth met 360 foto's. Klik op onderstaande foto voor het fotoverslag of kijk in het fotoboek. Veel kijkplezier!

 

  • Laatste update op .

Zondag 12 november 2023: Thomas Celebration

Op zondag 12 november 2023 vindt er om 10.00 uur in onze kerk weer een Thomas Celebration plaats. Deze eigentijdse, inspirerende viering is voor iedereen die zich jong voelt. Het thema is "Thuis". Van harte welkom!

  • Laatste update op .

Kom naar de musical Ruth

Kom naar de musical Ruth

Onze cantorij is druk aan het repeteren voor de uitvoering van de musical Ruth. Vele uren is de cantorij al actief om een goede musical neer te zetten. Het belooft een spektakel te worden. Zorg dat je erbij bent want het is de moeite waard.
Het verhaal neemt de bezoeker mee naar een tijd van crisis. Diepe crisis zelfs, want er is hongersnood in Bethlehem. Het verhaal van Naomi en Ruth is niet alleen een verhaal van crisis en verdriet, maar vooral ook een verhaal vol hoop. Geen crisis zo diep dat er geen hoop meer zou zijn, lijkt het te willen zeggen. Uiteindelijk is dit een verhaal van graf tot wieg en niet andersom. De crisis gaat voorbij. Dat is mooi, maar het gaat niet zomaar…

Lees meer: Kom naar de musical Ruth

  • Laatste update op .

Fotoverslag Startzondag 2023

Op zondag 10 september 2023 vond de startzondag plaats. Het thema van de dienst was 'Ga je mee....'. Vóór, tijdens en na de dienst werd dit thema verder uitgewerkt en kon er aan verschillende activiteiten deelgenomen worden. Gerrit van de Veen was erbij en maakte een uitgebreid fotoverslag! Klik op onderstaande foto om het foto-album te openen of klik hier! Veel kijkplezier!
Klik hier voor een 2e serie foto's (gemaakt door Marion van Sluijs).

  • Laatste update op .

Tuin Vredeskerk in Kerkmagazine

In nummer 2 van het Kerkmagazine wordt de tuin van de Vredeskerk uitgebreid besproken en getoond. Met toestemming van de uitgever publiceren we hierbij het artikel (klik op onderstaande afbeelding om het artikel te openen).

  • Laatste update op .