Startzondag 2021

Thema: “Van U is de toekomst”

Op zondag 12 september hopen we met elkaar weer een Startzondag te mogen vieren!

Daarbij bieden we (binnen de beperkte mogelijkheden van dit moment vanwege corona) hopelijk toch een waardevol programma, voor zoveel mogelijk leden. Bijzonder is dat er tegelijkertijd een binnen- en een buitenactiviteit wordt aangeboden. Jullie kunnen kiezen:

• 10.00 – ca 11.00 uur: een feestelijke kerkdienst met Ds Pieter Huiser en met muzikale medewerking van een combo onder leiding van Hans van Haeften (ca 80 plaatsen, incl. kinderen). Er is kindernevendienst en jeugdkapel.
  • 10.15- ca 11.30 uur: vertrek (op de fiets) voor een wandeling met liturgische elementen o.l.v. Paul Nagel en Wilma van Vulpen (ca 40 deelnemers)

Lees meer: Startzondag 2021

liturgie tijdens kerkdiensten

Vanaf heden vragen wij u zelf een liedboek mee te nemen naar de kerkdiensten.

Bij de ingang kunt u een Orde van Dienst meenemen. De liederen staan zoals altijd op het liedbord.

Er worden nog geen liedboeken vanuit de kerk uitgeleend.

Op deze manier willen we papier en drukkosten beperken.

Fotoverslag Klimbos Garderen

"Heel gezellig en leuk met z'n allen", "Leuk, vaker doen!", "Vermoeiend, maar erg gezellig" en "Spannend en leuk!". Zomaar een aantal reacties van de 10 deelnemers aan de jeugdactiviteit van onze kerk op zondag 27 juni 2021. Met auto's en vier begeleiders vertrokken we 's middags naar Klimbos Garderen, om daar 2,5 uur op grote hoogte te klimmen en te tokkelen. Er moesten best wat angsten overwonnen worden, maar met hulp en coaching van anderen ging dat prima! Na afloop konden we met elkaar naar de 1e helft van de wedstrijd Nederland - Tsjechië kijken op een groot scherm in de Mattheüszaal, uiteraard met een bord patat en een snack erbij. We kijken terug op een geslaagde activiteit. Pieter Huiser nam ook actief deel en maakte een uitgebreid fotoverslag. Veel kijkplezier!