Afscheid Kindernevendienst 2019

Op zondag 23 juni 2019 namen 3 kinderen van onze kerk afscheid van de Kindernevendienst. Na het in ontvangst nemen van een cadeau (liedboek), werden de kinderen toegezongen door de leiding van de Kindernevendienst. In het fotoboek staan een aantal foto's van deze dienst.

Vredeskerk Jeugddag 2019

Doe mee aan de Vredeskerk Jeugddag 2019 met als thema "Race tegen de klok'. De VKJD wordt gehouden op zaterdag 6 juli van 10.30 tot 21.00 uur. Opgeven kan tot uiterlijk 26 juni a.s. via het e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Fotoverslag Palmpasen 2019

Op zondag 14 april 2019 was het Palmpasen. Tijdens de kindernevendienst hebben 24 kinderen een Palmpasenstok gemaakt. Vervolgens liepen de kinderen met de leiding van de Kindernevendienst door de kerk, begeleid door samenzang van gemeente en cantorij. Klik hier of op de foto om het fotoverslag te bekijken (met dank aan Gerrit van de Veen).

2019 4 14palmpasengerrit van de veen 24