Kerkdiensten in lockdown periode

De kerkenraad heeft het moeilijke besluit genomen om tot en met 17 januari in de kerkdiensten geen kerkgangers toe te laten.

Dit geldt ook voor de kerstvieringen.

De diensten zijn digitaal op kerkdienstgemist.nl te volgen. Meer informatie over de tot standkoming van dit besluit vindt u hier.

Als het leven kantelt

‘Als het leven kantelt’ - Doe mee met het geloofsgesprek over de coronacrisis

Wat heeft de belijdenis ‘Wij geloven in één God’ ons te zeggen tijdens de coronacrisis? Waar kan je
God herkennen bij de indringende ervaringen die al maandenlang het maatschappelijke en
kerkelijke leven ontwrichten? Enkele classispredikanten hebben een boekje gemaakt met de titel
‘Als het leven kantelt - Psalmen in coronatijd’. Vanuit het vertrouwen in God de Geest, de Zoon en
de Vader komen ervaringswoorden aan de orde die door de coronacrisis worden opgeroepen:
klagen, bevrijden, wijsheid, zingen etc.

Lees meer: Als het leven kantelt

Liturgie kerkdiensten

De liturgie voor de kerkdiensten vindt u vanaf nu op de startpagina van de website.