Thomas Celebration

Een Thomas Celebration is een eigentijdse, inspirerende viering voor iedereen die zich jong voelt! Inmiddels uitgegroeid tot een jaarlijkse multimediale ontmoeting die je een keer moet hebben meegemaakt! De laatste TC vond plaats op zondag 11 november 2018 in de Vredeskerk in Nijkerk. Veel mensen (jong en oud!) waren aanwezig om de TC te beleven! In 2019 is er geen Thomas Celebration geweest en de volgende TC was gepland op zondag 8 november 2020, maar..... deze viering is helaas uitgesteld! Het draaiboek is klaar, maar gezien de huidige omstandigheden rond COVID-19 is het niet verantwoord om een Thomas Celebration uit te voeren. Zodra dit mogelijk is, wordt dit gecommuniceerd via de bekende kanalen. Graag tot later en houd deze pagina in de gaten voor het laatste nieuws!
Op de hoogte blijven? Volg ons op Twitter (@ThomCelebration).