Thomas Celebration

Een Thomas Celebration is een eigentijdse, inspirerende viering voor iedereen die zich jong voelt! Inmiddels uitgegroeid tot een jaarlijkse multimediale ontmoeting die je een keer moet hebben meegemaakt! De laatste TC vond plaats op zondag 11 november 2018 in de Vredeskerk in Nijkerk. Veel mensen (jong en oud!) waren aanwezig om de TC te beleven! In 2019 is er geen Thomas Celebration geweest en de volgende TC was gepland op zondag 8 november 2020, maar..... deze viering werd helaas uitgesteld vanwegen Covid-19.
Eindelijk is het weer zover en kunnen we de Thomas Celebration alsnog laten doorgaan. Noteer zondag 14/11/2021 in je agenda: we starten om 19.00 uur met het thema "Wat als.... Nou en?" over het maken van keuzes. Van harte welkom; we kijken uit naar je komst! Op de hoogte blijven? Volg ons op Twitter (@ThomCelebration).