Vorming & toerusting

Seizoen 2018-2019

Voorwoord
Als leden van de commissie Vorming en Toerusting van drie plaatse­lijke kerken in Nijkerk zijn we ieder jaar enthousiast en intensief bezig om eht nieuwe programma oor het volgende seizoen samen te stellen.

Graaag willen wij u het programma van het sieozen 2018 - 2019 aanbieden.

In de periode van oktober tot en met maart kunt u bijna wekelijks een activiteit van Vorming en Toerusting bijwonen. Er zijn lezingen over kerkgeschiedenis, kunstgeschiedenis, kerk en maatschappij; avonden over de verschillende tradities van het christendom; onderwerpen die met het jodendom en de joodse staat te maken hebben, alsmede en avond over 't Weihnachtsoratorium van Bach, een filmavond in de Bibliotheek en een excusie met vroegbarokke orgelmuziek in het Groninger land.

Tenslotte is er nog een theatervoorstelling in samenwerking met Sima en het Alzheimercafé.

Allerlei facetten van het christendom willen we aan de orde laten komen, al zijn er ook lezingen over andere tradities.

De meeste avonden, tenzij anders staat aangegeven, beginnen om 20.00 uur en vanaf 19.45 uur staan koffie en thee voor u klaar.
De prijs voor deelname is in de meeeste gevallen € 4,-

WIJ HETEN U HARTELIJK WELKOM BIJ ONZE ACTIVITEITEN

De leden van de commissie:
Bea Berends, voorzitter
Edith Schuiling, secretaris

Jolie van Bokhorst, penningmeester
Gerrit van den Berg
Marijke Flierman
Johan van der Kamp

Secretariaat  adres: Marishof 93, 3862 ZD Nijkerk
telefoon: 033-2457393

De adressen van de kerken waar de meeste activiteiten plaatsvinden: