Collectebonnen

Giften en bijdragen aan de kerk zijn in principe aftrekbaar voor de loon- en inkomstenbelasting. Voorwaarde is echter dat u de gift(en) aan kunt tonen. Het College van Kerkrentmeesters heeft daartoe "collectebonnen" in het leven geroepen die u in de collectezakken kunt deponeren in plaats van contanten. Er zijn bonkaarten verkrijgbaar van:

20 bonnen à € 0,50 = € 10, -

20 bonnen à € 1,00 = € 20, -

20 bonnen à € 1,50 = € 30, -

Bestelling: door storting van het bedrag op rekening NL91 INGB 0004 1143 83 t.n.v.: Collectebonnen Hervormde Gemeente Vredeskerk te Nijkerk, onder vermelding van het aantal gewenste bonkaarten.

Na ontvangst van de betaling krijgt u bericht van het Kerkelijk Bureau wanneer u de bestelde bonnen daar kunt ophalen. Als u niet over e-mail beschikt of niet in staat bent om de bonnen op het Kerkelijk Bureau op te halen dan kunt u bij de bankbetaling “Gaarne bezorgen” vermelden. In dat geval worden ze thuisbezorgd door een vrijwilliger. Die maakt altijd een bezorgronde aan het einde van iedere “even maand” ofwel februari, april, juni, augustus oktober en december. Zorgt u ervoor dat u dan op tijd bestelt?

Voor inlichtingen kunt u contact opnemen met het kerkelijk bureau: (033-2454694), E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..