Sirkelslag Kids/Young

Sirkelslag Kids

Op vrijdagavond 19 november gaan we weer Sirkelslag KIDS spelen. Onze groep speelt tegen andere kindergroepen uit heel Nederland. Wie wint de enige echte Sirkelslag KIDS beker?

Het thema is: Terug in de toekomst. Stappen jullie met ons in de tijdmachine?

Dit jaar gaan we op 19 november namelijk terug naar de start van onze toekomst: het verhaal van de zeven scheppingsdagen. Beleef het scheppingsverhaal door spannende en uitdagende spellen te spelen. En misschien halen jullie wel de hoogste score en ontvangen jullie een toffe prijs!

Alle kinderen van 8 t/m 12 jaar zijn op vrijdagavond 19 november welkom in de Vredeskerk om die avond samen tegen honderden andere groepen in Nederland het spel Sirkelslag te spelen!

Wil je een vriend of vriendin meenemen? Gezellig!
Maar alleen aanmelden kan ook! We vormen samen een team, dus je bent zeker niet alleen!

sirkelslag kids 2021

Waar: Vredeskerk (achteringang)

Tijd: 18.30 - + 21.15 uur (we beginnen met samen eten en het spel start om 19.30 uur)

Meer informatie: https://jongprotestant.protestantsekerk.nl/themas/sirkelslag-kids/