Kindernevendienst

Op zondagmorgen beginnen de kinderen samen met hun ouders en/of verzorgers de kerkdienst. Na het gebed bij de opening van het Woord verlaten de kinderen de dienst.

Verdeeld over 2 groepen wordt er gesproken, geknutseld en gespeeld naar aanleiding van het Bijbelverhaal. We maken daarbij gebruik van "Kind op zondag".

* Groep A: Groep 1 t/m 4 van de basisschool
* Groep B: Groep 5 t/m 8 van de basisschool

Tijdens deze kindernevendienst is er een eigen collecte. Het is dus de bedoeling dat de kinderen zelf collectegeld meenemen naar de kindernevendienst.

De kinderen komen vóór het slotlied weer terug in de kerk om samen met de hele gemeente de zegen te ontvangen. Als er een doopdienst of dienst van Schrift en Tafel is, komen de kinderen eerder terug in de dienst. Ze kunnen dan getuige zijn van het dopen of deelnemen aan de maaltijd.

Inlichtingen:
M. Wateler-Huisintveld (Mariët),