Filmpje zondag 5 juli 2020:

Filmpje zondag 28 juni 2020:

Filmpje zondag 21 juni 2020:

Filmpje zondag 14 juni 2020:

Filmpje zondag 7 juni 2020:

Filmpje zondag 31 mei 2020:

Filmpje zondag 24 mei 2020:

Filmpje zondag 17 mei 2020:

Filmpje zondag 10 mei 2020:

Filmpje zondag 3 mei 2020:

Filmpje zondag 26 april 2020:

Filmpje zondag 19 april 2020:

Klik op onderstaande afbeelding voor het filmpje over Pasen 2020:

Ook dit jaar vond Palmpasen plaats in de Vredeskerk, ondanks het feit dat reguliere kerkdiensten niet doorgaan. De Kindernevendienstcommissie zorgde voor de organisatie. Verschillende ouders maakten filmpjes en foto's en Youri Dupain maakte er een compilatie van. Klik op onderstaande afbeelding om het filmpje te bekijken.

palmpasen2020

Filmpjes Kindernevendienst Palmpasen 2020

Palmpasen - Verhaal:

video1

Palmpasen – Uitleg maken Palmpasen stok

palmpasenstok

Palmpasen – Lied

hosanna lied

Op zondagmorgen beginnen de kinderen samen met hun ouders en/of verzorgers de kerkdienst. Na het gebed bij de opening van het Woord verlaten de kinderen de dienst.

Verdeeld over 2 groepen wordt er gesproken, geknutseld en gespeeld naar aanleiding van het Bijbelverhaal. We maken daarbij gebruik van "Kind op zondag".

* Groep A: Groep 1 t/m 4 van de basisschool
* Groep B: Groep 5 t/m 8 van de basisschool

Tijdens deze kindernevendienst is er een eigen collecte. Het is dus de bedoeling dat de kinderen zelf collectegeld meenemen naar de kindernevendienst.

De kinderen komen vóór het slotlied weer terug in de kerk om samen met de gemeente de zegen te ontvangen. Als er een  dienst van Schrift en Tafel is, komen de kinderen eerder terug in de dienst. Ze kunnen dan deelnemen aan de maaltijd.

Inlichtingen:
M. Wateler-Huisintveld (Mariët),