Jeugdkapel

De jongeren die naar jeugdkapel gaan moeten zich apart aanmelden via de gele button op de webpagina: www.vredeskerk-nijkerk.nl/bijwonen-kerkdiensten

Gelijktijdig met de kerkdienst op zondagmorgen komen jongeren (12 t/m 17 jaar) apart bijeen. In iedere bijeenkomst komt een (actueel) onderwerp aan de orde. De bijeenkomsten worden gehouden in de Vredeshoek. De collecte is bestemd voor het jeugdwerk. (I.v.m. Corona wordt er voorlopig geen collecte gehouden)

We komen ongeveer 1 maal per 2 werken bij elkaar. De data worden vermeld in het kerkblad en op de website www.vredeskerk-nijkerk.nl.  Ook hangen er datalijsten op 3 verschillende prikborden in het kerkgebouw. De jongeren zelf worden geïnformeerd per mail en via de groepsapp.

Voor het seizoen 2020-2021 bestaat de leiding uit: Linda Geurts, Dick Lanenga, Jolanda & Martin Michielsen en Ilvy van Poolen.

Inlichtingen: