Bijdragen

Binnen de kerk zijn verschillende rekeningnummers in gebruik:

Vrijwillige bijdrage:
Abonnementsgeld Kerkblad:
Bijdrage Solidariteitskas:
Verjaardagsfonds:
Diaconaat/zending

NL52 RABO 0373.7259.57 t.n.v. Vrijwillige Bijdrage Vredeskerk Nijkerk
NL91 INGB 0004.1143.83 t.n.v. Collectebonnen Vredeskerk Nijkerk
NL30 RABO 0373.759.65  t.n.v. Kerkblad Vredeskerk Nijkerk
NL74 RABO 0373.7259.49 t.n.v. Solidariteitskas Vredeskerk Nijkerk
NL05 RABO 0373.7259.30 t.n.v. Verjaardagsfonds Vredeskerk Nijkerk
NL38 RABO 0373.7385.28 t.n.v. Diaconie Vredeskerk Nijkerk

KERKBALANS

Er wordt enorm veel werk verzet in onze gemeente. Elk jaar hebben we inkomsten nodig om de kerkelijke activiteiten te kunnen voortzetten. Wij zijn daarbij voor een deel afhankelijk van u die deel uitmaakt van onze gemeente.

De Actie Kerkbalans 2019 heeft als thema SAMEN.

De Vredeskerk bloeit. Dat lukt door veel samen te doen: kerkdiensten bezoeken, naar jeugdkapel, zingen in de cantorij en kinderkoor, naar catechesatie, dopen, koken en eten, naar de diverse kringen. Samen zijn we Vredeskerk.

Mogen wij rekenen op uw financiële bijdrage. Dit kan door een toezegging via de site klik hier, via het toezeggingsformulier dat u heeft ontvangen of door uw bijdrage over te maken op bankrekeningnummer NL 52 RABO 0373 7259 57.

PERIODIEKE OVEREENKOMST

Met een periodieke overeenkomst steunt u de Vredeskerk voor minimaal 5 jaar. Jaarlijks schenkt u een vast bedrag. Dit bedrag is volledig aftrekbaar van de belasting. Zo snijdt het mes aan twee kanten: wij kunnen voor een langere periode rekenen op inkomsten om de kosten van de gemeente te dragen en u profiteert van extra belastingvoordeel.

Om uw periodieke gift af te mogen trekken van de belasting, moet deze aan de volgende voorwaarden voldoen:

• De gift is vastgelegd in een schriftelijke overeenkomst tussen u en de Vredeskerk.
  • U schenkt elk jaar een vast bedrag.
  • U schenkt dit bedrag minimaal 5 jaar achter elkaar.

Schriftelijke Overeenkomst
Een periodieke gift moet u schriftelijk vastleggen in een overeenkomst met de Vredeskerk. Dit regelt u heel eenvoudig door contact op te nemen met de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..