Avondgebed 2/4/2020 online beschikbaar

Een avondgebed op internet
Sinds afgelopen week is ons leven drastisch veranderd. Iedereen merkt daar iets van. Als gemeente ondervinden wij bijvoorbeeld de veranderingen in hele andere manieren van kerkdiensten en avondgebeden. We komen niet meer bij elkaar in een ruimte van steen, maar in een ruimte van geloof. Daarin zijn we met elkaar verbonden.

Zoals u hebt gemerkt worden de kerkdiensten live uitgezonden via www.kerkdienstgemist.nl . Op de donderdagen in de veertigdagentijd was een reeks avondgebeden gepland. Ook zij krijgen een andere vorm. Zij zullen van tevoren opgenomen worden. Hans van Haeften zal deze avondgebeden muzikaal omlijsten. Zelf zal ik de Schriftlezing, een gebed en een meditatie verzorgen. Zo bereiden wij ons op een andere manier voor op Pasen.

Het avondgebed van 2 april zal beginnen met Psalm 43: 1, 5. Hans zal deze psalm spelen en Margriet van de Kaa zal zingen. We lezen uit Johannes 8: 46-59. Ik spreek een meditatie uit. We luisteren naar lied 528. Na een gebed sluiten we af met Lied 246b: 1, 2 en 3.
We wensen u alle goeds bij het luisteren naar deze avondgebeden 

Klik hier om het avondgebed van donderdag 2 april 2020 te beluisteren!

ds. Pieter J. Huiser

 

 

  • Laatste update op .