Avondgebed 8/4/2020 online beschikbaar

Een avondgebed op internet
De afgelopen weken is ons leven drastisch veranderd. Iedereen merkt daar iets van. Als gemeente ondervinden wij bijvoorbeeld de veranderingen in hele andere manieren van kerkdiensten en avondgebeden. We komen niet meer bij elkaar in een ruimte van steen, maar in een ruimte van geloof. Daarin zijn we met elkaar verbonden.

Zoals u hebt gemerkt worden de kerkdiensten live uitgezonden via www.kerkdienstgemist.nl. Op de donderdagen in de veertigdagentijd was een reeks avondgebeden gepland. Ook zij krijgen een andere vorm. Zij zullen van tevoren opgenomen worden. Hans van Haeften (orgel en piano) en Margriet van de Kaa (sopraan) verzorgen het muzikale gedeelte van deze avondgebeden. In de Stille Week zijn gemeenteleden lector. Zo bereiden wij ons op een andere manier voor op Pasen.

Op 8 april zal Joost van Elfrinkhof onze lector zijn. Margriet zal Psalm 69: 1 en 9 zingen, begeleid door Hans. We lezen uit Marcus 12: 1-11. Hans van Haeften en Hester Eitjes – Pieters zullen Reigen seliger Geister spelen van Christoph Willibald Gluck (1714 – 1787). Dit is een opname uit een eerdere kerkdienst in de Vredeskerk.  Verder luisteren we naar lied 807: 1 en 4 en lied 247: 1, 2 en 3.

We wensen u alle goeds bij het luisteren naar deze avondgebeden.

Klik hier om het avondgebed van woensdag 8 april 2020 te beluisteren

ds. Pieter J. Huiser

  • Laatste update op .