We hebben u graag over de (nieuwe) vloer

Het was u en ons al geruime tijd een doorn in het oog: de beschadiging en later de noodreparatie in de vloer van de bijgebouwen. 

Dat werd veroorzaakt door een “werkende” verwarmingsleiding in de betonvloer. Begin Juli was het dan zover: onder leiding van Joost van Elfrinkhof en Gerrit Brunink werd de vloer uitgehakt, werden de buizen van een mantel voorzien en de sleuven weer opgevuld. Vervolgens een dekvloer daarover en dat vormde een strakke ondergrond voor de nieuwe vloerbedekking.

De droge zomer hielp mee om de vloer te laten drogen en kort geleden is de comfortabele en geluiddempende vloer gelegd. Over de volle lengte van de Matteuszaal tot aan  de Johanneszaal. Keurig op tijd klaar voor het nieuwe seizoen!

De best dure vloer kon worden betaald dankzij de opbrengsten van het Verjaardagsfonds. U kent ze wel, die vrijwilligers die graag langs komen om u te feliciteren met uw verjaardag. En die dan dankbaar uw verjaardagsgift in ontvangst nemen. Van al die giften konden we deze vloer betalen. Hartelijk dank aan die trouwe vrijwilligers en hartelijk dank aan de jarigen!

En nu we het toch over het Verjaardagsfonds hebben: Dank is ook op zijn plaats aan Greet Van de Ham, die ruim 11 (!) jaar de werkzaamheden van het Verjaardagsfonds heeft gecoördineerd en zorgde dat alles feilloos verliep. Zij draagt nu het stokje over aan  Margreet van Esveld.  Fijn dat zij deze taak op zich wil nemen.  Wij wensen haar veel succes!

College van Kerkrentmeesters,
Evert C.A. Versluis
Penningmeester

  • Laatste update op .